Concurs: se cauta cel mai conectat cititor

Mai devreme am iesit pe locul 25 din Romania intre prietenii conectati pe Facebook. Sunt ferm convins ca sunt si altii care au mai multe legaturi ca mine.
Asa incat Western Union cauta cel mai conectat cititor de pe piticu.ro   si te invita sa vezi cat de exista este reteaua ta de prieteni de Facebook. Si asta pentru ca sunt convins ca aveti pe Facebook niste prieteni care habar n-aveti cine sunt sau de unde sunt.

Si eu vreau sa stiu pe ce loc esti in lume. Asa ca trebuie sa dai click pe aplicatia Your World, descoperi cat de conectat esti in lume, pe ce loc te afli in clasamentul din Romania si in cate tari ai prieteni. Si dupa ce faci asta, vino aici si comenteaza, spune-mi pe ce loc te-ai clasat, pune o poza sau link-ul permanent catre postarea ta pe facebook, si primii 3 cei mai buni clasati castiga o insigna si un tricou cu rezultatele lor.
Si astfel reteaua ta de prieteni de pe Facebook va fi foarte aproape de tine. Da! Puteti sa spuneti ca asta e un concurs cu tricouri cu Facebook, dar de data asta e pe bune.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply