Concursuri pentru cititori

Intotdeauna cand am facut concursuri pe blog le-am facut pentru cititori si am facut asta doar daca stiam sigur premiile ii vor bucura atat de mult pe cititori incat sa isi doreasca sa participe. Asa incat niciodata n-am avut cititori care sa-mi reclame ceva, din contra s-au simtit foarte bine acolo unde au ajuns, cu produsele pe care le-au primit si pentru ce au facut sa le castige.

Tot in aceeasi idee, nu-mi place sa fac concursuri pentru vanatorii de concursuri, care sunt o gramada. De obicei acestia se identifica repede si prefer sa las un cititor fidel al blogului sa castige, un om care comenteaza pe aici, care stie ce e aia blogosfera, decat un om care aude de pe cine stie ce unde de un concurs pe internet – drept urmare bani gratis – si vine repede sa participe el si sa castige.

De data asta joi va voi prezenta cel mai tare concurs al toamnei, facut de proaspetii mei vecini de la Carrefour Vitantis. Ce trebuie sa faceti veti vedea joi, dar va vand un pont inainte. Va amintiti de concursul Cosul Corect facut pe Realitatea acum un an jumatate?

In alta ordine de idei mie mi-a placut intotdeauna la Vitantis. Si asta din doua motive, au free wireless si nu e deloc aglomerat. Si daca pe langa asta spunem ca au si cele mai mici preturi din cartier, iar la cartier nu ma refer doar la blocurile lui Negoita, atunci chiar merita. Si daca va duceti cu cei mici in week-end la cumparaturi, ii puteti lasa sa se joace in spatiile special amenajate sau chiar sa isi faca niste scenete sau tot soiul de activitati.

Sa revenim la concurs. Premiile nu-s de colea. 780 de lei in voucher de cumparaturi stiti ce inseamna? Inseamna 3 pagini A4 cu care am fost intampinat eu azi dimineata, pline cu  chestii care imi trebuie prin casa, la liniuta. Asa ca pana joi aveti timp sa va ganditi ce vreti sa va cumparati gratis din Carrefour Vitantis, iar joi dimineata sa veniti aici sa vedeti ce trebuie sa faceti pentru a va duce la cumparaturi. Nu e greu si cine nu isi doreste sa faca cumparaturile pentru toata luna, gratis.

Alaturi de mine vor fi Chinezu si Stefan Murgeanu, deci mai multe sanse.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: