Confruntarea Klaus Iohannis – Victor Ponta, cine a castigat

Confruntarea Klaus Iohannis – Victor Ponta, cine a castigat

Plecam sa cumpar de mancare in seara asta, cand vad pe twitter, apoi vad pe Facebook cum Iohannis urca un video si anunta ca se duce la o confruntare cu Victor Ponta, in direct la Realitatea Tv. Pana cand nu au ajuns amandoi la sediul institutiei nu mi-a venit sa cred ca asa ceva se va intampla. Mai ales dupa evenimentul de peste zi, cand gaini vii si moarte au fost aruncate peste gard in curtea lui Iohannis.

Intai a ajuns Iohannis, la cateva minute dupa, a ajuns si Ponta.

Am vazut in direct la Realitatea TV cum inainte de confruntare, Ponta il certa pe Rares Bogdan ca ce cauta Iohannis la Realitatea sa faca confruntare cu el.  20141111_194826

Poate sa nu-l fi certat, eu asta am inteles din imagini, mai ales ca il cunosc pe Victor Ponta si felul lui de-a fi.

Am vazut de-a lungul confruntarii ca pe internet lumea s-a coalizat si s-a polarizat. Am vazut oameni care au fost pro si oameni care au fost contra. Dar de fapt, in timp real, din toata confruntarea am filmat televizorul si am surprins cele mai importante momente ale discutiei, din punctul meu de vedere. Le puteti urmari in acest material.

Revenind. Pe internet oamenii s-au polarizat. Au incercat sa spere, dar n-am inteles ce au vrut sa vada la televizor. Din punctul meu de vedere, ce am vazut pe internet a fost faptul ca oamenii au vrut sa vada o bataie. Aparent fanii, neconvinsi, ai lui Iohannis au vrut sa il vada pe acesta ca sare la gatul lui Ponta si ca ii rupe beregata, ca asa au vazut ei la Antena 3. Aparent oamenii de pe net, relativ neconvinsi de programul electoral si de felul omului de a fi, ar fi vrut sa vada o pula bagata in gat, ar fi vrut sa vada un pumn in fata, ar fi vrut sa vada ochelarii lui Ponta sparti. De fapt nu, nu trebuia sa fie asa, Iohannis a fost pregatit. Dar nu avea de ce sa isi bata capul. Pentru ca Ioahnnis e acesta. Urmariti materialul, iar apoi comparati-l cu cel de mai sus. 
20141111_201058

De fapt am inteles ca unii oameni scandau prin casele lor una, alta si ii auzeau vecinii, care relatau aceste lucruri pe Facebook. Ceea ce am facut si eu, am avut parte de doua interjectii puternice in anumite momente din dezbatere.

Sa fiu scurt, Klaus Iohannis este acesta. Daca in schimb vreti sa-l urmariti pe Victor Ponta, nu am o inregistrare sa va ofer, pentru ca nu stiu sa fi fost la o emisiune in care sa ofere idei si solutii, altele decat victimizarea. Daca are cineva habar de asa ceva sa imi dea si mie de stire.

Pe final as dori sa va amintesc doua lucruri. Traiti intr-o bula a internetului si celalalt lucru, duminica seara, Victor Ponta va fi presedinte. Nu din cauza dezbaterii, ci din cauza indolentilor din linkul de mai devreme.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d