Consumul de antena3 dauneaza grav sanatatii

Teoretic antena3 se lauda ca a facut nu stiu ce parteneriat cu CNN. Practic, nu am vazut  nici un material pe CNN care sa aiba sursa antena3. De altfel nu ii vad nici pe astia sa se bucure ca au aparut pe postul de stiri international. Asta pana cand in seara asta, Gadea, Mihai Gadea, panicatorul sef al statiei a venit sa ne spuna ca nu stiu ce material d-al lor a ajuns pe CNN. De fapt n-a ajuns pe CNN, a ajuns  intr-un site de user generated content. Nu stau sa explic acum ce inseamna asta, ii las sa invete singuri, dar va arat poza cu materialul.

Pentru baietii destepti, iReport este un fel de Martor Ocular. Locul unde oamenii trimit tot soiul de materiale catre CNN, in speranta ca ele vor fi publicate. Materialele apar automat undeva pe site, fara sa fie verificate. Binteinteles nu apar orice materiale, dar nici grupul de comentatori nu e oricare.  Asa incat uneori li se da crezare acelora care trimit materiale acolo, desi sunt materiale tampite, de la uite cum ninge, la uite cum loveste uraganul. Materiale care nu ajung niciodata pe postul CNN, nu se vad macar de catre echipa redactionala de la CNN si asa mai departe.
In schimb antena3 se lauda ca ar fi fost pe CNN.

Eh, baietii destepti daca se uita in poza de mai sus, captata de pe siteul CNN vor putea vedea in stanga sus o mica mentiune, care zice simplu: neverificata.

Si acum sa ne gandim ca utilizatorul web13 nu e unul care pune materialele pe CNN tocmai din motivul asta, ca sa aiba Gadea cu ce sa se laude la televizor. Sau poate ca e?

Pana atunci poporul e intoxicat si crede tot ce le varsa astia pe gat:

Iar asta dragi prieteni, dauneaza grav sanatatii. Sanatatii voastre mintale si integritatii fizice. Pentru ca, nu eu, voi traiti in minciuna si in ura de clasa indusa de baietii aia din cocioaba aia numita antena3. Dar cum ii stiu pe romani, lor le place sadomizarea asta.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: