Contorizare online

Mai cat de greu o fi sa faci un motoras de contorizare online? Cat de greu o fi sa il si administrezi?
In principiu iti trebuie resurse si un algoritm de inregistrare al datelor. Adica tu cu motorasul de trafic, te pui pe un site, vine vizitatorul ia continutul sitului aluia, dar face si o cerere catre serverul tau, tu iei cerearea aia, vezi de unde vine, ce vrea si asa mai departe … iar informatia aia o stochezi. La un interval de timp iei informatia aia si o aduni, o pharsezi, ti-o afisezi cum vrei si astfel ai niste grafice si asa mai departe. … Chestiile astea necesita resurse hardware serioase, pentru trafic mare si o groaza de alte chestii tehnice pe care n-am chef sa le detaliez.

Si totusi … cum dracu adunand cifrele de pe intervalul 0 – 24 … la un moment dat poti avea un rezultat, iar dupa jumatate de ora ai alt rezultat. Adica 1 + 1 = 2 acum, iar peste jumatate de ora 1 + 1 = 5?!

Katmai explica tu tehnic cum se poate ca 1 + 1 sa fie 5, dupa jumatate de ora dupa ce a dat 2 pentru ca si tu ai un serviciu d`asta de trafic.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: