Contracte pe bani publici

Toata lumea stie ca daca prinde cineva un contract patit din bani publici s-a scos. Poate sa doarma linistit, iar banii sa curga.

Cam asa e si cazul RATB, care pe banii publici, a dat lui UTI solutia de taxare pe baza de cartele. UTI care isi face treaba cum are el chef. Pentru ca daca si-ar face treaba bine, n-am avea cititoare de carduri care nu merg, ce arata garaj, sau indisponibil.

Ca sa fie treaba treaba … ieri … aproape toata ziua n-a mers serverul de SQL ce tzine aplicatiile de incarcat cartele. Astfel incat, azi n-ar fi trebuit sa iasa controlori pe strada.
Cat despre sunat la RATB … uite aici un exemplu bun de tot.

Si iar ma gandesc … cum e posibil asa ceva. Azi dimineata, vedeam de 5 minute cum chioscul de la RATB e gol, nu sta nimeni la coada nu vrea nimeni bilet. Am zis sa incerc sa ma duc sa imi fac eu. M-am dus, in 30 de secunde cel mult … 5 oameni au venit in spatele meu si s-a format coada.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply