CERF 2007

Daca ati fost anul trecut, nu va duceti. Nu mai sunt gagici. Nu mai vedeti tate si poate da ala de la Vodafone ce se plimba cu carul peste voi. In alta ordine de idei am fost ieri la CERF, incognito.

491268138 1aeb32c1c7

Sa incepem cu punctele slabe: A batut vantul, de la intrare un nene gardian, ne-a directionat catre barele de intrare (ca la metrou), ce functioneaza tot cu cartele magnetice. Pe care le-am trecut pe dedesubt, pentru ca mi-a fost lene sa mi-o scot pe a mea.
Carciumele de la intrare erau pustii si nici nu faceau mici, ceea ce mi-a cam dat de gandit.
Am vazut masini oficiale CERF: audi.
La intrare pustiu. Exact aceeasi asezare a magazinelor ca anul trecut. S-au schimbat doar doua, trei magazine.
Nimic spectaculos. Nici macar plasma de la Panasonic, pe care oricum a cumparat-o cineva.
Nimic nou. Daca e prezentat la CERF de anul asta … laptopul pe care eu il am de un an de zile … ce dracu as putea sa mai cer?

Ultrapro – aceleasi concursuri, aceeasi asezare de stand, pustiu.
Vodafone, telefoane si o masina de formula unu.
Orange trimite mms pe bluetooth. Cam prea albi, astia parca erau portocalii.
Romtelecom si Cosmote au umplut spatiul cu reclama de la televizor in lipsa de altceva. La standul Romtelecom aveam niste laptopuri cu internet explorer ca browser. Unde sa pun acolo piticu.ro in bookmarks feed? La Cosmote m-am intalnit cu Maruta. Statea bine, e ok si parca a mai slabit.

Am gasit telefoane RDS fara ton ( ca asa e frumos ), am gasit standul RDS de anul trecut. Insa aveam un DJ acolo, ce nu aveam anul trecut. Am gasit standul RADIOCOM exact acelasi ca anul trecut, insa 20 de metri mai la stanga.

Am gasit acolo si MCTI, dar lumea era prea tematoare ca sa vorbeasaca cu noi.
N-am gasit standul Ziarul Financiar, dar ati vazut cum arata, in schimb mi-au placut standurile celorlalte reviste. Acolo era animatie.

Ce am gasit nou la CERF? Un storage de 36 de harduri. Dar, parca asta am vazut si anul trecut. Nvidia GT 8800, insa cu astea m-am jucat de vreo 2 luni. … niste sisteme de racire a unei placi de baza interesante la standul Asesoft. Si carcase idioate cu coolere cat mai mari si cat mai prost puse.
Ah,  mi-am luat memory stick de 512 la 30 de lei. Si l-am facut cadou.

Replica zilei la Cerf a fost data de Vali unei tipe care vroia sa ii dea un flyer: Stii calculatoare? Pai nu … Pai atunci nu-mi da.

Poze aici. Si inca sustin ca telefonul meu isi face treaba 🙂

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply