Contul tau de Facebook vorbeste de unul singur?

Mai stii ce aplicatii ai pe facebook? Sunt cu siguranta o sumedenie nu? Si nu stii de ce aplicatiile vorbesc singure in locul tau? Sau de ce wall-ul tau se umple de diverse mesaje? Am scris de-a lungul timpului cum sa iti scoti   aplicatiile de pe facebook , cum sa iti pastrezi profilul curat.

 

Asta pana mai ieri, cand am aflat ca sunt prieten cu Zu. Si Zu a inceput sa vorbeasca cu mine.

 

Ei bine nu era el, era un virus. Si pentru virusii astia nu garanteaza nimeni ca ii opreste cineva. Facebook stie sa ii detecteze si sa ii opreasca, dar de fiecare data ei se multiplica, iar programatorii lor dupa ce au scos unul si a fost dezactivat, vor mai scoate inca 50 cu denumiri asemanatoare. Astfel acopera o mare parte din potentialele victime.

 

Nu e nimic de facut decat sa folositi inca o aplicatie.  Bitdefender Safego e dezvoltata de compania de antivirus Bitfefender tocmai pentru a proteja contul tau de Facebook de diverse atacuri.

Asa descoperiti din aplicatie cum si ce este infectat(daca e cazul) in profilul vostru de facebook, cum stati cu securitatea datelor personale, ce greseli faceti, dar si cum le puteti repara. Si cu ocazia aplicatiei beneficiati si de un scan rapid al calculatorului. Asta ca sa scapati de instalarea de programe antivirus. Dar  daca vreti mai mult puteti downloada antivirusul.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: