Copii disparuti de pe Facebook

Stirea asta e cu atat mai grava cu cat fetele au 11 si 13 ani.

 

Iar psihologul ala e pur si simplu idiot. Sa ii interzici ceva cuiva, atunci persoana aia va face lucrurul interzis cu mai multa pasiune si mai multa ura. Nimic n-a invatat in facultatea aia. Cum sa interzici copilului accesul la Facebook, atat timp cat toata scoala e obligata sa aiba asa ceva, iar la inceputul scolilor pe tabla se scriu id-uri de mess si linkuri de facebook / hi5.  Nu il interzici, dar iti creezi o relatie de prietenie cu copilul tau atat timp cat tu ai acces, cu acordul lui in contul lui de Facebook / mess / arhiva, etc. Si astfel ii poti arata punand degetul unde greseste, ce greseste, cum greseste, ce e rau si cum se face. Hai ca nu e greu, dar nici parintii, nici psihologii aia, nici scoala nu sunt interesati de asa ceva.

Iar daca apare o masina scumpa care ia vreo gagica de la scoala toata clasa devine invidioasa si vor si ele la fel. Daca una si-a gasit un iubit pe Facebook, umbla vestea mai rau ca o alerta de tsunami.

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: