Copii disparuti de pe Facebook

Stirea asta e cu atat mai grava cu cat fetele au 11 si 13 ani.

 

Iar psihologul ala e pur si simplu idiot. Sa ii interzici ceva cuiva, atunci persoana aia va face lucrurul interzis cu mai multa pasiune si mai multa ura. Nimic n-a invatat in facultatea aia. Cum sa interzici copilului accesul la Facebook, atat timp cat toata scoala e obligata sa aiba asa ceva, iar la inceputul scolilor pe tabla se scriu id-uri de mess si linkuri de facebook / hi5.  Nu il interzici, dar iti creezi o relatie de prietenie cu copilul tau atat timp cat tu ai acces, cu acordul lui in contul lui de Facebook / mess / arhiva, etc. Si astfel ii poti arata punand degetul unde greseste, ce greseste, cum greseste, ce e rau si cum se face. Hai ca nu e greu, dar nici parintii, nici psihologii aia, nici scoala nu sunt interesati de asa ceva.

Iar daca apare o masina scumpa care ia vreo gagica de la scoala toata clasa devine invidioasa si vor si ele la fel. Daca una si-a gasit un iubit pe Facebook, umbla vestea mai rau ca o alerta de tsunami.

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply