Craciun in tricou

Nu-i asa ca e bine ca afara e cald? Ar mai fi fost aglomeratia asta in magazine daca nu? Ar mai fi fost nervii astia in trafic?  Nu stiu de ce si mai ales ce se intampla azi de toata lumea se grabeste undeva. Adica oricum se ajunge acasa, oricum cadourile sunt tot alea si nimic mai mult. Mai rau, in anul asta in magazine nu se gaseste nimic – deoarece comerciantii nu au avut bani si bunuri de rulat sau pe care sa le tina pe stoc.

In schimb vremea e data peste cap. In principiu nici un model meteo nu se mai potriveste ca in urma cu cele de cativa ani. Si asta am cam observat-o dupa cutremurul din Indonezia din 2004.  Atunci a nins in Dubai, iar in restul Europei iarna a tinut cu o luna mai mult. De atunci s-au cam decalat anotimpurile cu o luna mai mult. Toamna vine de prin octombrie, iarna de prin ianuarie, caldura de primavara undeva tarziu la final de martie. Asta in zona temperata.

Interesante sunt atat furtunile de zapada din ultimii ani de la americani, cat si schimbarile foarte bruste de temperatura.  Eu aici nu-mi aduc aminte decat de filmul the day after tomorrow si vad ca-l cam traim in fiecare zi, la aceeasi intensitate. Urmeaza era aia glaciara, repede.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply