Credit card

M-am trezit ca de la inceputul lui ianuarie mi-a expirat cardul de internet si de extern. Bine ca am pierdut doar vreo 30 de dolari pe el. Pe scurt, s-a inchis firma de mi-l tinea.

Acuma. Cum mi-e lene sa ma duc pana afara sa-mi fac vreun card la vreo banca exterioara si pentru ca sunt satul de intarzierea dintre bancile din .ro si cele din .eu … ziceti-mi si mie … ce fel de card de internet si extern sa-mi fac … si la ce banca. Asta din ce ati folosit voi … si din ce v-a placut.

Nu vreau sa imi recomandati BCR, pentru ca … sunt satul pana peste cap de ei. Avem plati online la alte banci in Romania, de fapt la orice banca. Sunt acceptate cardurile in afara? Ce carduri … si niste nebunii din astea 🙂

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

15 thoughts on “Credit card

 1. Visa Electron de la Raiffeisen. Modelul albastru mai inchis. Platit domenii si aparatura foto de afara. Fara probleme. Plati diverse si in Romania cu cateva peripetii din cauza procesarilor lente de pe la noi.

 2. Pt plati online:
  Libra Bank sau Alpha bank

  Avantaje:
  > taxa anuala 0
  > taxa de deschidere 0
  Printre cele mai mici comisioane.

  Il emit intr-o saptamana (Libra) si in 2 (Alpha).

 3. ING. eu n-am avut probleme pina acum cu cardul lor, nici la plati pe net nici la plati in magazine sau la tras din ATM, fie aici sau in strainatate.

 4. Eu am la Raiffeisen, un card de debit albastru Mastercard. (Eurocard pentru ca este in €)

  Tie iti recomand sa il faci in $ nu in €, pentru ca eu nu am facut nici o plata in € ci toate in $.

  Oricum, e bine de stiut ca, in fiecare luna, baietii iti ciordesc cate 50 centi, asta asa pentru ca cica e comisionul de administrare lunar.

 5. raiff master in usd, il am de 2ani.. recent.. comisioanele au ajuns la 0.66$/luna (asta de vreo 2 luni, a fost 0.50 din martie si pana in martie 0.24). Ciudat cum cresc comisioanele nu? 😀 Au ib cu actualizare instant a tranzactiilor (1e/luna). raiff direct (dai tel, te identifica si faci ce vrei cu banii tai) gratis..
  aa.. per total am de aproape 2 ani cardul. inca il mai tin (si contul curent, si cel de economii, si cel de card pentru salarii.. ar trebui sa imi dea bonus la ce rulaj le-am facut)

 6. si tu esti satul de BCR? :)) eu l’am taiat in fata lor, imediat dupa ce l’am schimbat :P, in ceea ce priveste plati online, eu am mers pe mana celor ING, poate nu sunt cei mai buni, da’ nici nu stau sa ii testez pe toti. Bafta!

Leave a Reply