Maxtor

Daca cumva mai aveti prin calculator harduri maxtor … as recomanda sa va faceti timp si bani sa le inlocuiti.

Nu de alta, dar se pare ca iar a inceput perioada in care incep sa pice pe capete.
Daca al meu de acasa a luat doar 8k de bad-uri si mi-a stricat juma de filme, din 120 de giga, am mai intalnit zilele astea maxtoruri care porneau cand vroiau ele. Dupa vreo 2 – 3 ore, sau numai cat sa se vada in bios si sa iti faca tie ciuda.

Chiar daca maxtoru a fost achizitionat de seagate, asta nu inseamna ca au schimbat fabrica si tehnologia. Din cate am impresia maxtor inca se mai fabrica, nu de alta dar, sunt proaste, slim si bune de vandut necunoscatorilor. Bine bine…. sa nu mai fiu rautacios, ele merg bine … vreo 6 luni. Dupa care daca opresti calculatorul, sau ti se ia curentul … poti sa zici ca ai noroc daca iti mai booteaza.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

11 thoughts on “Maxtor

 1. si cand te gandesti ca acum cativa ani MAXTOR erau cele mai tari din cele mai tari …eu pana in 2005 am avut un maxtor de 1,2 Gb cumparat prin `98 …. cel mai tare hard posibil ..MAXTOR … nici macar 1k de bad nu avea pe el … piticule ..tu ar trebuii sa il stii , ca e la sala calculatorul …de fapt ar trebui sa fie , k nu stiu pe unde a disparut

 2. si eu trebuie sa il schimb.. NEAPARAT.. am bushit pe putin 15 DVD-uri din cauza bad-urilor… iar kkt-ul ala de noton disk check nu e bun de nimic… cel mai bine cum zici tu.. shimbare.. un WD cred ca am sa imi iau..

 3. am avut o singura problema cu maxtoru, la un hard de 80 acum vreo 2 ani (dar era destul de vechi, suprasolicitat – in sensul de 24/24 pornit). Acum tot doi fratiori maxtor am si desi fac zgomot ca dracu prin camera isi fac treaba, inca! Probabil ca in vreun an maxim o sa pice al’ mai vechi si sa vezi atunci draci, pana atunci Maxtor ma coafeaza 😀

 4. Am un Maxtor de 30 GB de vreo trei ani si functioneaza foarte bine. La adresa http://tinyurl.com/3659xp se gaseste MaxBlast 4, utilitarul oficial si gratuit cu care se formateaza si partitioneaza cel mai bine aceste harduri.

 5. Partea cu baduri e relativa…si depinde (ne)norocul fiecaruia, iar maxtor are talent mai mare decat western sau seagate sa le capete 😀 Ceea ce stie maxtor cel mai bine insa este sa se incinga …mai ales modelele invelite in cauciuc de acum cativa ani stiu sa faca si oua ochiuri 😉 io personal sunt fan wd

 6. si eu am ciordit de la scoala vreo 6 harduri pan acu.. maxtor toate.. si cam 4 imi fac figuri 😀 … yea.. maxtor sux.. dar seagate rules

 7. Am un maxtor de 40 slim merge lux, no bads 😀
  dar e dintr primele modele acum s-au dus pe p**a
  seria de 120 cred ca e cea mai slaba din istorie

 8. Daca va uitati un pic in serverele de firma, veti vedea ca WD cu a lor serie Raptor domina detasat. Nu dooar ca vreo 4 Maxtor mi-au cazut in jur in perioada asta, inclusiv cel de acasa, dar asa..

Leave a Reply