Bill Gates in Romania

Bill Gates a aflat ca exista si Romania, si ca aici lumea a inceput sa cumpere niste windowsuri. Bineinteles pentru ca sunt speriati de amenzi, asa incat … a decis ca sa vina la inceputul lunii februarie pe aici.

Dupa cum ma astept ca Bill sa stie despre Romania ca e o tara pe undeva pe unde toata lumea nu cumpara windowsuri, si de unde si-a tras niste angajati buni, el vine sa faca niste donatii de caritate pentru poporul roman. Cu asta se ocupa in ultima perioada. Eventual se va duce prin Pipera sa isi vada angajatii de la antivirus. Desi … ma astept sa vina la Sofitel sa zica doua cuvinte si sa isi ia zborul inapoi. Nu de alta … dar de la Otopeni la Softitel sun un pic mai putine gropi ca de la Sofitel pana in centru.

Sunt curios de reactia oficialitatilor, mai ales de cum va fi intampinat de catre Basescu si/ sau Tariceanu, care il vor intreba de ce nu se poate deschide mailul, sau de ce le dau calculatoarele ecrane albastre.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

8 thoughts on “Bill Gates in Romania

  1. Gates in Romania…un eveniment chiar important. Sunt curios cum va fi cand va intra in birourile unde baietii nostri de la conducere se uita pe site-uri xxx

  2. Mda Bill A.K.A the one ho fucked windows is coming e sf lumii…. daca avem noroc de pasti vine dracu’ sa taie mielul 😀

  3. Sa moară Becali de ciudă că nu e singurul binefăcător!.. Hehe, la cât de vorbită e Română la Microsoft tipii trebuie să ne dea windows-ul moca.

Leave a Reply