De prin week-end

  • Aflam ca primaria Bucurestiului mai cumpara inca 500 de autobuze, de data asta si cu aer conditionat. Pentru ca liberalii vor sa arate ca sunt mai smecheri ca democratii. Sunt curios cand se vor schimba in tara autobuzele de la inceputul lui 90, cumparate second-hand de la rusi, sau cand se vor schimba tramvaiele din Iasi 😛
  • Juma de Bucuresti ramane fara apa rece saptamana asta, pentru ca in final aia de la apa nova s-au gandit sa schimbe cate ceva la distributie. Pai si cum reusesc sa o schimbe pe toata deodata?
  • Sora-sa Nicoletei Luciu si-a deschis magazin de bijuterii. O veni si vedeta sa ii atraga clienti?
  • eMusic se gandeste sa se lanseze si in Asia, dupa succesul avut in Europa.
  • S-a terminat zapada de la munte! Sic sic sic 🙂
  • Si dupa cum ne informeaza satelitii meteo, de maine ploua … finally 😉

Sa aveti o saptamana buna … ma duc la cafea 😉

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

2 thoughts on “De prin week-end

  1. Referitor la tramvaiele din Iasi….. Doamne sunt groaznice! Ma intreb uneori de ce nu le scot! Dupa ce k e orasul mic mai au si acele tramvaie… Groaznic!!!

  2. singurele lucruri care nu imi convin din cele de mai sus sunt ca s-a terminat cu zapada ( dar sper sa ninga iar …ca pe la jumatea lu` februarie vreau sa dau o raita pe la munte ) … si ala ca incepe sa “ploaie” …. NUUUUUU !!!! vreau soare si caldura 🙂

Leave a Reply