Cretinoizii din campania electorala

Se dau doua premize, suntem in campanie electorala prezidentiala si suntem in ditamai criza economica si politica.

Ei bine luand in considerare premizele si uitandu-ne in jur vedem ca primim doar praf in ochi de la idiotii astia de candidati.  Si sa o luam pe rand si sa ne oprim imediat.

Basescu. Asta se simte frustrat si i s-a indus ideea ca oligarhii si trusturile media il saboteaza, vine si ne da praf in ochi si nu ne spune nimic. Doar se plange si ia de bun ce ii spun apropriatii sai, e un pic rupt de realitate. Solutii pauza.

Mircea Geoana si Crin Antonescu. Astia doi, aliati, in cor striga ca disperatii jos Basescu, vor cu atata infrigurare sa nu mai fie Basescu astfel incat nici nu se gandesc care dintre ei doi sa fie in loc, de fapt cred ca nu vrea niciunul. Solutii la criza ce ne inconjoara pauza.

Vadim. Asta stie o singura melodie care o recita periodic, aia cu mafia si mafiotii. Dar el nu se uita ca circula pe DN1 cu girofar desi nu are voie. Daca ar ajunge presedinte ar muri in maxim 2 luni din cauze naturale.

Oprescu. El a fost pus sa candideze. Solutii pauza.

Altii? Nu sunt demni de luati in considerare.

Si acum sa si argumentez.  Cine a venit cu vreo declaratie in care sa spuna ce masuri va lua in primele 6 luni, cine a venit sa spuna ce va face cu vizele din Republica  Moldova. Daca tot presedintele propune indemnizatii pentru ciobani, hai sa vedem o declaratie de cum absorbim fondurile de la UE. Frate … nimic de la nimeni, doar praf in ochi.
Ce e mai grav si cel mai grav e ca presa e intoxicata de criza guvernamentala, astfel incat asta e cea mai simpla campanie pentru indivizii aia.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply