Criza si radarele sunt bune la ceva

Am avut azi parte de cel mai relaxant drum pe autostrada. A fost plin de radare, cam toti mergeau la consum, au fost doar vreo 5 masini care au mers cu 160, nimic mai mult.
Daca pana la radarele noi, pe A1 se circula ca la raliu, cat poate masina sau cat de mult poate sa mearga ala cu care ma alerg, acum s-a mers cu 130, regulamentar, pe banda 2, fara ca cineva sa apara din spate cu flash-uri, cu frane bruste dupa ce te depaseste si asa mai departe. Probabil speriati de radare, dar si pentru a avea un consum mai mic am intalnit azi toate categoriile de masini care nu depaseau viteza legala. Si asta a fost al naibii de placut. Nu trebuie sa te dai din calea lor, nu trebuia sa mergi cu 180 pe banda doi, ca sa nu te flashuiasca cineva si asa mai departe. Ma rog, eu consider ca nu se poate circula pe banda 1 pe autostrada, din cauza ca e plina de gropi.

Bonus: detectorul Cobra de la Cosminxp detecteaza radarele noi. Dar pentru asta trebuie ca radarul sa fie in actiune, altfel incepe sa piuie abia dupa ce vezi fata in fata radarul, tu ai viteza prea mare, iar acesta iti face poza. Zilele urmatoare (cand imi scot videourile) va arat si cum reactioneaza soferii pe autostrada cand vad radarul.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: