CTP – CPT

Ca Cristian Tudor Popescu nu e agreat de toata presa o stim foarte bine, insa e bine acolo ca tine lucrurile in frau (!? habar n-am ce am vrut sa zic aici) si ca e ovationat pentru ca e sef, pentru ca altfel se pot decredibiliza.

Calin Popescu Tariceanu, ce anagrama de nume in titlu, e un prim ministru interesant. E cel mai urat prim ministru, dar si cel mai tare, asa cum ii zice numele. Adica au incercat astia sa dea in el de fiecare data si de fiecare data si-a revenit si le-a dovedit ca afacerile cu masini l-au invatat cum sa isi vanda marfa si mai ales, cum sa o vanda cel mai bine.

De ce zic astea? Pentru ca ma mir de niste sondaje de care mi-am adus aminte. Primul il coteaza pe CPT la 19% din optiunile alegatorilor (link), iar al doilea il da cu 54% (link, in dreapta e un sondaj). Acuma inteleg ca totusi acolo se agreeaza politica liberala, dar de ce sa iti placa un om doar pentru faptul ca e seful liberalilor? Nu mai bine ti-ar place daca ar face o reducere la alte masini decat alea importate de el?

Cat despre CTP, e cam in aceeasi oala, jurnalistilor le place CTP decat  daca nu ii sanctioneaza, sau daca le pastreaza joburile. Ei doi, doar mici rotite dintr-o intreaga industrie, in care altii fac regulile, insa, fabrica din care fiecare isi scoate foloasele necesare.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply