Cu alcool

Avem doua situatii de baut alcool identificate de mine pana acum.

1. Bei alcool de suparare, ca in melodia aia “supararea cand imi vine, rup camesha de pe mine”. Atunci bei si te imbeti, relativ repede. Sau cel putin te ametesti, asta inseamna ca nu e bine. Pentru ca tu daca ti-ai inecat amarul in bautura in speranta ca uiti si trece. Insa nu trece, iar tu nu uiti. Si atunci te enervezi, ca de ce nu trece si de ce nu uiti. Te duci si il bati pe vinovat. In schimb daca tu esti vinovat, te duci tu sa bei. Si bei … si apoi iti este rau. Si e si mai rau ca a doua zi esti foarte mahmur. Si o sa bei iar ca sa iti revii.

2. Cazul fericit. Bei ca sa te simti bine, ca sa dormi bine si din cauza ca sarbatoresti ceva. In cazul asta bei moderat. Stii cand sa te opresti pentru ca ti se face somn. Stii cand sa te opresti pentru ca trebuie sa te duci acasa, sau pentru ca maine incepe o noua zi de munca, sau bei acasa pentru ca esti cu masina si stii ca nu mai iesi in oras. Partea buna e ca dormi bine, visezi relativ frumos si a doua zi nu te trezesti obosit si nici mahmur ci fresh si binedispus. Pentru simplul motiv ca ai sarbatorit ceva aseara.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

2 thoughts on “Cu alcool

Leave a Reply

%d bloggers like this: