Moare comunismul?

O macara s-a prabusit azi in Bucuresti. Macaraua asta era de pe vremurile de aur ale patriei si servea la construirea Bibliotecii Nationale. Cladire care nu s-a terminat nici acum. Dar, au decis sa o bage in conservare si sa nu faca nimic in acest sens.

In alta ordine de idei, abia astept sa se prabuseasca si urmatoarele cladiri: casa radio, biblioteca nationala, magazinul Unirea, Casa Poporului, circul foamei din Rahova si cel din Berceni. De asemenea si vreo 2 statii de metrou ce se chinuie sa le termine din anii 89.

Reteaua electrica a inceput deja sa cada si avem aici exact acelasi eveniment ce se intampla vara in Grecia: retele electrice suprasolicitate.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

5 thoughts on “Moare comunismul?

  1. care circul foamei din Rahova? care din Berceni? am io impresia sau vorbesti din debara?

  2. e ala de pe trafic greu in rahova, si e unul langa piata sudului ( sau cel putin asa se vede de pe google earth… e posibil sa fie o fabrica dezafectata)

  3. ala de pe trafic greu a fost demolat anu trecur. apolodoru s-a ocupat de asta si a iesit mare tam tam ca nu a cazut la prima explozie, pt ca “ceausescu a pus suflet domne in ce=a construit”, “astia nu sunt in stare sa darame ce a facut ceusescu”, etc, etc….

    in berceni nu stiu sa fie niciunul….poate e big-ul care sunt convins ca se vede ca o pula din satelit 😀

  4. terminati ba cu ala de pe trafic greu. lasati-l sa traiasca. o sa fie mall acolo, unul din multele. daca au si un magazin cu alimente ieftinache, se mai decongestioneaza carrefour orhideea sau cora militari

Leave a Reply

%d bloggers like this: