Cu ce am ramas dupa 1 Decembrie

Cu ce am ramas dupa 1 Decembrie

De Ziua Nationala pentru prima data am stat acasa. In ultimii patru ani am fost in piata si am facut poze in fiecare an la parada. Daca n-ati iesit la parada, ati pierdut. De fapt, toata energia din piata, de la parada nu se poate simti decat acolo. Vazuta de la televizor, parada e fada si fara sens. Mai ales anul asta cand nu ca nu s-ar fi pregatit televiziunile, dar din cauza ninsorii abia daca s-a putut vedea ceva din parada la televizor.
De fapt anul asta a mai fost un eveniment nasol. Nimeni nu a amenajat o tribuna pentru oamenii care au venit sa vada parada. Si, desi aceasta parada a avut loc la Palatul Parlamentului, nu le-a dat nimeni acces sa vada parada de pe dealul de la Parlament. Asa incat, vezi niste tehnica militara ca trece prin fata ta, dar in fata ta sunt alti militari invitati la aceasta parada.

Si de Ziua Nationala ramai doar cu asta. Cu o imagine facuta de cineva, care pleaca pe internet si se viralizeaza. Iar imaginea asta prinde in ea toata esenta ultimilor 10 ani.
zxX7l9X (1)

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d