Cu rusii nu te joci

Dupa experientele de la Moscova, unde jurnalisti au fost arestati, sau asasinati in public, iata ca se intampla acelasi lucru si in Republica Moldova.
Aici par lucrurile mai simple. Esti jurnalist, din Romania, esti finantator al manifestatiilor, anticomunist, drept urmare trebuie sa fii batut si extradat. Asa s-a intamplat cu un tip de la jurnaltv.md (super site, super idee. un fel de politica.tv de la noi insa aplicat asa cum trebuie), asa s-a intamplat cu jurnalistii de la antena3, dar si cu cei de la Realitatea TV.

Sa zicem acum ca e meseria lor si ca asa se mai intampla. Dar asta nu se intampla maine cand internetul e plin de mesaje de tipul … nu va duceti la miting in #pman (piata marii adunari nationale – cod twitter ) pentru ca va vor impusca si aresta aia. Sau, ce sens are sa afirmi ca esti o tara libera si democratica, daca tu arestezi studenti prin campusuri sau ii ridici de la scoala din banci pentru a fi dusi la militie si batuti.

Se zvoneste tot mai mult de regie, falsi revolutionari si instigatori. Atunci de ce sa batem copiii?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: