Cu titlu necunoscut

De obicei imi construiesc articolele pe blog din titlu. Stau, ma gandesc jumatate de ora la un titlu, scriu titlul, iar imediat dupa aceea apare si articolul. In cateva minute. Probabil asta e o chestie de formare jurnalistica, nu reusesc sa-mi amintesc daca am invatat asta la scoala, dar asa pare.

Ma rog, vroiam sa scriu altceva. Si anume o intamplare personala. Si o voi povesti la persoana a doua.
Sa zicem ca faci o chestie foarte misto. Impachetezi chestia aia si ii dai drumul, te uiti la ea si esti mandru. Apoi vine altcineva, afla acelasi lucru ca si tine, face acelasi lucru ca si tine (tu n-ai de unde sa stii ca te-a copiat sau nu), il impacheteaza prost si ii da drumul.

Acuma lumea vine si vede acelasi lucru la el impachetat prost si ii da atentie, daca tu ai facut lucrul corect nu capeti aceeasi atentie.
Intrebarea care se pune e … cum reactionezi? 🙂 Ca eu cam vad un val puternic de frustrare, acumulat cu ceva cuvinte repezite, dar si o nepasare intensa fata de intamplarea povestita mai sus.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: