Cu trenul nu te pui

Ma minunez de fiecare data de cate ori vad pietoni care se arunca pur si simplu in strada, incercand sa traverseze. Pentru ca nu-i asa, au auzit ei la televizor, ca masinile trebuie sa opreasca. Numai ca masinile nu sunt pietoni, care sa se miste cu viteza unui pas si sa se poata opri instant. Dar tot soferul e de vina.

Ma minunez cum de fiecare data, in urma unui accident, politia vine sa controleze zona aia, dar niciodata sa ia masuri. Nu mai sta nimeni sa faca educatie rutiera, sa ii invete pe oameni cum sa mearga pe strazi, ce sunt regulile rutiere sau mai rau, ce este o trecere la nivel peste calea ferata.

Si cand ati vazut ultima data controale pentru cati ocupanti sunt intr-o masina si cand s-a laudat politia ca a retinut certificate de inmatriculare pentru ca intr-o masina de 5 locuri erau 6 persoane? Altfel, cum naiba se intampla stiri de genul asta.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply