Nu exista sunt ok-iut, ok-ish, merge si asa

Nu exista sunt ok-iut, ok-ish, merge si asa

Siti ca mentalitatea romanului zice intr-un mod gresit, lasa ma ca merge si asa. Aceste cuvinte vin derivate din comunismul nici paine fara munca nici munca fara paine. Si pentru ca o generatie de oameni asa a invatat, pe alocuri aceste lucruri se aplica.
Dupa zeci de ani in care am mancat paine cu untura si sare, realitatea crunta m-a invatat ca expresia lasa ca merge si asa nu se aplica, nu merge si nici nu are vreo sansa de izbanda. De aceea, am inteles ca in aceasta industrie in care sunt exista doua solutii, totul sau nimic. Pentru ca nu exista cale de mijloc. Daca nu esti acolo sus, atunci o eventuala mediocritate se poate traduce printr-un viitor apropriat sumbru. De unde intervine stress-ul si nervozitatea si lipsa performantei.

Si am facut acest intro tocmai ca sa va explic acest clip.

Pentru ca in industria asta nu e loc de ok-iut, de locul 37 sau de un meci asa si asa. Pentru ca aici e ok sa recoltezi si sa ai o recolta bogata, dar daca nu ai toata recolta si ai pierderi atunci ceva nu e bine.

Zilele Biz, cel mai mare eveniment despre media si antreprenoriat din Romania ne atrage atentia ca nu ne putem multumi cu putin. Iar cei care se multumesc cu putin, nu conteaza. De aceea la Zilele Biz vor veni doar cei care au luat totul. Cei care nu au luptat pentru locul 37 si cei de la care putem invata ca locul 2, nu este un target de atins.

facebook_cover_victory facebook_cover_soldat facebook_cover_okeiutz

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply