Cu usturoi

Azi am mancat usturoi. Am regretat imediat dupa aia cand m-am spalat pe dinti, pe langa vibratiile periutei totul era mai mult decat intens si cu pasta de dinti. Apoi … sticla de cola numai eu stiu cum am baut-o. Ca sa nu zic de cat am ragait din cauza ei.

Cert e ca azi trebuie sa mancam usturoi ca sa nu vina duhurile rele, varcolacii si toti aia de te sperie noaptea in somn. Hm, nici nu cred ca mai au unde sa vina pentru ca au tot fost zilele trecute in vise, pentru ca … sunt doar niste sarbatori americane, mai ales pentru ca diseara eu o sa bat la usi cu Trick or Treat … la ce tarziu voi fi in oras.

Eh, daca nu … diseara … va recomand sa puneti un celofan in pat, sau ceva de genul asta, ca sa nu fie ud maine dimineata cearceaful. Si ca sa fie mai usor de curatat … nu ?

Buu …  iar daca nici acu nu ma credeti … aflati ca pana si YouTube se inchide diseara pentru maintenance sau cel putin de frica varcolacilor. Cine stie ce umbla pe la ei prin data centere, la cum stiu eu ca arata niste data centere 🙂

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: