Cum cumperi un bilet de avion

Iar m-a sunat soru-mea sa-mi zica ca vine in tara. Asta n-ar fi fost nici o problema daca n-ar fi al 10-lea telefon care suna ceva de genul: Cristi, ce adresa de mail ai tu? Ca sa mai cumpar un bilet de avion.
Si soru-mea ia biletele de avion folosindu-se de adresa mea de mail. Acum sa nu ma intelegeti aiurea, ea nu intra in mailul meu. Nu stiu cum rezerva biletele de avion de pe site sau la telefon, ca n-am inteles niciodata, cert e ca dupa ce imi cere adresa de mail si eu primesc biletele pe mail, la vreo cateva zile mai primesc un telefon soc: Cristi, poti sa-mi trimiti biletele de avion? Cum sa le trimit, vin acolo sa le aduc? 🙂 Dupa care stam sa caute sora-mea un internet cafe, sa gaseasca pe cineva la un internet cafe din ala care sa stie sa vorbeasca o limba de circulatie, care sa aiba adresa de mail, care sa poata primi de la mine biletele de avion, care sa stie sa deschida PDF-uri, iar apoi sa le printeze, astfel incat sora-mea sa le tina in mana cand se duce la aeroport.

Hah? Credeti ca suntem noi prea avansati si ca stim prea multe si ni se pare absurda intamplarea de mai sus? Va spun eu, e foarte reala si plauzibila, iar asta o vorbesc din experienta.

Deci Iulius, facem asa, eu castig biletele de avion si noi mergem impreuna in Cipru. Tu te duci la relaxare, eu sa ii fac training sora-mii cu adresa de mail, dupa care facem rost de ceva finantare si ne intoarcem in tara. Ce zici? Merge? 🙂

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply