Cum a fost la Speed Dating

Cum a fost la Speed Dating

Aseara in Baneasa, sus la zona de jocuri, a fost o sesiune de Speed Dating. Deja am primit comentarii pe Facebook care imi ziceau ca ideea de Speed Dating in Romania este neinteleasa, ca nu asa se face si asa mai departe. Ma rog, practic a fost putin diferit. Au fost cum ar veni doua idei de speed dating. Una facuta in urma unei aplicatii de pe Facebook, unde un numar de fete si de baieti s-au intalnit, au vorbit si s-au schimbat intre ei. Cealalta facuta pentru  niste castigatori ai unui concurs de pe Facebook. Sa le luam pe rand.

Speed Dating-ul pe bune.

Un numar de baieti si fete au venit la Baneasa ca sa se cunoasca si ca sa se cupleze. M-am dus si eu sa ii vad cum se intampla lucrul asta. Iar fapta mea a fost aspru pedepsita din priviri. Si pana la urma sa observi pe viu chestia asta cu speed dating-ul e destul de interesanta. Daca nu ati vazut Lie to Me, serialul, va rog sa-l vedeti – cele trei sezoane, iar dupa ce le vedeti, sa le mai vedeti o data.

Am stat pe margine. Impropiu spus pe margine. Ma plimbam cu o fata de la PR si ea imi arata zona, moment in care eu fixasem cu privirea insistent persoanele de la speed dating ca sa observ in mimica fetei lor ce isi doresc, cum sunt partenerii, ce asteapta de la ei, daca discutiile curg si asa mai departe. Nu am auzit nimic.

1622708_10152287708426204_411404938_n

Si am stat putin timp sa ii analizez. Asa am vazut fete plictisite, baieti timorati, persoane care nu puteau sa isi exprime unii altora ceva cuvinte, asa incat se uitau in gol. Probabil baiatul ala sau fata respectiva cautau pe altcineva. Daca vreti si o picanterie, in randul de baieti, era si o fata, care … venise la agatzat de fete. Culmea, parea ca are ceva succes, dupa intriga de la inceput.

Sa stiti ca baietii de la speed dating nu erau cine stie ce frumuseti, probabil din cauza asta. Si erau tineri, iar asta e un lucru bun. Dar pe fata fetelor se putea citi frustrarea, faptul ca erau singure, faptul ca isi doreau pe cineva care sa nu le dezamageasca, faptul ca poate nu voiau sa plece singure acasa in seara aceasta si mai ales, sa plece acasa cu cineva care sa nu le dezamageasca. Oh! Cum imi amintesc momentele astea in mintea mea si cum se citea pe privirea fetelor o dorinta de a gasi in interlocutorul din fata lor, ceva care sa le aprinda acea scanteie.

In cealalta parte, Oana si cu Lora. Ele au fost fetele care au venit la intalnire cu baietii care au castigat un concurs pe pagina de Facebook a Baneasa. Iar daca la speed dating nu am stat sa le stric oamenilor intimitatea, la aceasta intalnire am facut poze cu fete frumoase.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply