Cum fuge Guvernul de responsabilitati

Cat de tare poate sa fie asta?
Maine si poimaine sunt asteptate proteste de amploare in Bucuresti. 11.000 de transportatori vor protesta maine si poimaine in fata Palatului Victoria si isi vor parca masinile pe soseaua Kiseleff. Ma astept sa fie un trafic infernal, iar pe durata protestelor Piata Victoriei sa fie inchisa circulatiei rutiere.

In fix acelasi timp Guvernul Romaniei ar fi trebuit sa aiba o sedinta normala. Cum, probabil, ar fi deranjati de claxoane scandari si galagie, Guvernul fuge la Iasi ca sa isi desfasoare acolo sedinta. Drept urmare protestatorii de maine vor ramane sa scandeze in Bucuresti in fata unei institutii goale, de unde nu ii va auzi nimeni, iar de joi si lucratorii de la metrou vor opri circulatia, pentru ca pot.

Am scris bine si am subliniat Guvernul fuge la Iasi. E perfect corect. Daca acum cateva zile primul ministru dorea sa vorbeasca cu protestatarii si nu s-a suparat cand si-a luat niste bulgari de zapada, de data asta s-a saturat deja de ei si pleaca ca sa nu ii auda, pentru ca probabil nu stie si nici nu are ce sa le raspunda.

Unde greseste guvernul? Nicaieri, ei sunt smecheri si cred ca astfel scapa de responsabilitati. Chiar daca nu vor recunoaste public niciodata, asta fac, fug de responsabilitati. Chiar daca sedinta de guvern era anuntata  dinainte, protestatarii au primit abia zilele trecute aprobarea de a protesta in Bucuresti, exact atunci cand e guvernul plecat.

Pentru ca acest guvern se crede smecher si totusi e iresponsabil sa ne uitam in anii trecuti, atat Nastase cat si Tariceanu ieseau in fiecare zi la televizor cu o declaratie, in care spuneau sau nu ceva, dar aveau cate o stire in fiecare zi. In schimb guvernul asta nu vrea sa apara la televizor pentru ca ei cred ca televiziunile sunt rau intentionate. WTF?!

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply