Cum iti citeste Ministerul Administratiei si Internelor mailul

Cum iti citeste Ministerul Administratiei si Internelor mailul

Zilele astea s-a pornit legea Big Brother. Motiv in plus pentru autoritati sa stocheze mailurile si apelurile telefonice ale utilizatorilor din Romania.

Eh. Una e sa il stocheze, alta e sa il citeasca. Asta pana cand un tip de pe Facebook a dat un mail de pe  yahoo catre un destinatar de pe gmail, iar mailul i s-a intors inapoi cu urmatoarea eroare. [adresele de mail de identificare sunt voit sterse de catre mine ]

MAI Headers

Acum intrebarea care se pune e urmatoarea? Adica mailul pe care eu il trimit nu se duce automat catre serverul de la Yahoo? Trebuie sa treaca prin serverele de la MAI, ca sa ii faca astia o copie? Si de ce ii intereseaza continutul mailui meu? Plus ca, la cat de romani suntem, pe langa faptul ca telefonul meu este ascultat, acum mi-ar putea verifica si mailul? Nah, ca de asta am eu serverul meu de mail, care merge cand are chef, pus pe un stalp, legat la reteaua electrica si astfel la internet. Ca sa nu fie nevoie ca statul roman sa-mi vada corespondenta de mail.

Ia sa ma apuc eu sa trimit mailuri legate de transporturile de bumbac din America Latina. Si camionaele de pe Valea Oltului care tre sa ajunga repede la olandezi.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply