Cum iti fura Politia locala sector 4 masina de pe strada

Bineinteles, cu tine in masina sau nu neaparat.

Piedone normal ca nu stie de asa ceva, pentru ca altfel s-ar arata imediat, la locul faptei, in aparatorul dreptatii. Si observati in video cum politia nationala a venit imediat ce au fugit astia cu masina omului. Si dupa ce a ajuns acolo politia nationala, nu numai ca n-au intervenit, ci au inceput sa zica ca nu stiu nimic si s-au retras la masina lor.

Drept urmare, sectorul 4, ca in codru. A se observa de altfel ca masina parcata la fel de ilegal alturi n-are nici o problema. Soferul respectiv nu pateste nimic.

Ce concluzii tragem de aici? Ca avem hingheri de masini, care ar fi bine sa fie stropiti cu spray lacrimogen in fata. Ca politia in complicitate cu acestia fura masini de pe strada. Ca politia nationala e degeaba. Si peste toti astia e sef unul care a fost obisnuit sa faca din astea, Piedone.

Eugen zice pe Facebook ca: Politia Locala Sector 4 in actiune hartuind un sofer care nu vroia sa i se ridice masina, tine-ti cont ca soferul era la fata locului cu masina deschisa cand i au ridicat-o, nu a venit dupa ce a fost ridicata masina.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply