Cum iti ia banca niste bani, asa, ca ai de unde

Cum iti ia banca niste bani, asa, ca ai de unde

Pana acum daca aveai niste bani intr-o banca si cont deschis acolo, totul era fain si frumos. Tu plateai cu cardul, comisionul la comerciant era zero, te simteai bine si te bucurai de aceste privilegii.

Asta pana azi, cand m-am trezit ca am primit niste bani in contul meu. Toate bune si frumoase. Yey! Bani! Sa bem.

Dar banca se crede mai smechera, ia ma, ce, tu ai bani? Ai primit bani? A fost vreunu fraier sa faca asta? Ia da-i incoa, asa incat tranteste un:

Patru lei pentru ca am primit eu niste bani in cont.

Sa zicem ca suma  nu e mare. Dar sper ca e un procent (nu stiu cum 4 lei sunt un procent si nu o suma fixa) din suma primita si ca nu ii ia din cont la fiecare primire de bani. Ca daca afla unul contul meu si vrea sa ma lase fara bani, imi face vreo 100 de tranzactii de cate un leu, tranzactii pentru care eu platesc de fiecare data 4 lei. Cum ar fi sa platesc bancii 4 lei pentru ca primesc un leu in cont.

Anyway. Nu am nici o informare in sistemul de mesaje de pe internet banking, asa ca nu stiu ce e cu retragerea asta de la banca. I-as suna sa le cer explicatii, dar e vineri dupa-amiaza, toata lumea a plecat acasa deja.

Si cand sa ma laud si eu ca mi-am luat de la ei un card mai smecher.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: