Cum iti pierzi increderea in angajati

Orice angajator citeste stirea asta isi pierde in secunda doi increderea in angajati.

Adica asta inseamna ca nu mai merita sa angajam pe nimeni, pentru ca mai devreme sau mai tarziu astia vor veni, vor fura idei, tehnologie, etc si le vor da celui care va da mai mult. Si acuma stau si ma intreb cum dracu sa nascocesti stirea asta daca nu esti in stare sa iti multumesti angajatul.

Normal ca daca dai cu biciul in angajat in fiecare zi fara sa ii asculti si opinia lui, acesta isi va lua catrafusele si tot ce a lucrat la tine si va pleca mai departe, la altul care da cu biciul. Dar,  de la asta pana sa ii faci pe aia din IT hoti e cale lunga si de cele mai multe ori se cheama paranoia.

Nu spun ca nu exista  si uscaturi de genul asta. De asta de obicei IT-ul e unul din cele mai importante departamente intr-o companie, iar acolo toate lucrurile se intampla intr-un cadru total organizat si bine pus la punct. Nu intr-o ierarhie, ci intr-o colegialitate.

Si sa nu te enervezi cand citesti undeva … vezi ca aia de la IT iti citesc mailul, sau iti stiu parola … cand asa ceva … tehnic si fizic nu se poate intampla 🙂

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: