CONCURS: Cum iti poate face dentistul zambetul frumos?

Am o poveste sa va spun, de fapt sunt mai multe si voi incerca sa vi le structurez, pentru ca sunt haioase si cu siguranta toti treceti prin asa ceva cel putin o data in viata, dar fiecare vrea sa arate mai bine. Asta e una din metode.

Pana la povesti, ce credeti ca vorbesc cu Ioana in acest cadru surprins de Mihai?

403285 305784282810552 141044529284529 776469 1895048444 n

 

Vorbeam despre dinti, zambete, aprate dentare si implanturi. Nu de alta, dar am impresia ca asta tinde sa devina un subiect de discutie omniprezent la party-uri si evenimente de socializare. De unde, cum si asa mai departe. Pana la de unde, am o oferta pentru voi.

Vrea cineva implanturi si lucraturi dentare de 5000 de euro?  Daca da, hai in echipa mea. Trebuie sa va inscrieti pe pagina Dentestet, sa ma alegeti pe mine si sa va ajut sa va faceti zambetul mai frumos.

Screen shot 2012 02 26 at 9.59.13 AM

Citeste despre etapele concursului, intreaba-ma diverse lucruri, afla de la mine tot ce vrei sa stii despre DentEstet si fii sigur ca iti voi explica cu mult interes. Nu de alta, dar medicii de acolo mi-au devenit prieteni, nu doar cei care “ma chinuie”. Si e corect intre ghilimele ma chinuie asta, pentru ca eu niciodata de cate ori am fost la stomatolog la DentEstet n-am avut nici o durere la nici o interventie. Mai mult reusesc performanta sa adorm pe scaunul dentistului. Dar nu asa usor, ci cu sforiături.

Te-am convins? Hai cu mine in echipa, hai sa ai un zambet mai frumos, hai sa fii frumos si sa ai dintii faini. Gratis!

 Pentru HATERI: Acest articol are categoria CONCURS

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply