Cum iti strica angajatii firma

Articolul asta nu trebuie citit de PR-isti, ca dupa PR Forum vor spune ca e vina lor. Trebuie citit de sefii lor, trebuie trimis sefilor de restaurant si masurile trebuie luate la nivel mic nu prin raspunsuri si comunicate de presa ca noi facem si dregem. Astea sunt fix nimic.

Vineri cum am gasit loc de parcare la Romana (whoa!) si am dat 3 lei pentru 10 minute unui baiat care chipurile taia chitante (voi reveni asupra acestui aspect), am zis sa imi iau de mancare de la Burger King Romana.  Zis si facut, ma duc in restaurant (se numeste restaurant orice fast food din asta) vorbind la telefon si vreau sa comand. Mi se ia comanda, ma imbie fata sa-mi faca nu stiu ce oferta, o iau si pe aia si imi continui treaba cu telefoanele mele. Nu stau sa ma uit cine ce-mi pune in punga. Iau punga si plec.

Ma sui in masina, pun punga la locul ei, asa cum pun de fiecare data orice alta punga de tipul asta de mancare, dau sa plec, se aude ceva cazand. Zic bine. S-au asezat alea in punga acolo. Cum eram pe Magheru nu puteam sa ma intorc sa vad ce se intamplase in punga. Ajung acasa si gasesc asta:

In primul rand tanti aia de la Burger King in loc sa-mi puna mancarea intr-o parte a pungii care e dreptungiulara (n-am vazut pana acum o punga patrata) si sucurile in alta parte, ca sa nu se plimbe pe acolo, au pus mancarea intr-o parte si sucurile in fata lor, lasand jumatate de punga goala. In momentul in care am plecat de pe loc, sucurile s-au balansat si s-au rasturnat si varsat in punga pentru ca au avut unde sa se balanseze si sa se rastoarne.

Pe langa asta nu stiu cine i-a invatat sa asambleze mancarea intr-o punga dar de obicei nu se pune nimic peste cartofii prajiti. Si asta pentru simplul motiv ca ii striviti. Asa cum mie mi-au aruncat tortilla aia acolo la misto, direct peste cartofi iar jumatate de punga de cartofi s-a facut un fel de piure.

Si acum eu ce era sa mananc dintr-o punga cu niste sandwish-uri imbibate cu cola? N-am vazut asa ceva in State. Acolo chiar daca aia de la Burger King nu stiu sa vorbeasca decat spaniola, se chinuie sa iti serveasca masa aia asa cum scrie la carte, ca daca ii prinde seful aiurea se duce nabia green card-ul si posibilitatea de a mai sta pe pamant american. Plus ca daca ii da cineva in judecata isi ia super daune. De asta scrie pe cutii ca e fierbinte. In schimb la noi zi mersi ca primesti mancare imbibata cu cola.

Reversul medaliei mi s-a intamplat in schimb in Baneasa la Starbucks, cand am dat pe jos o cana proaspata de venti latte. Nu am reusit sa o pun pe masa ca eram adormit. M-am dus sa imi cumpar alta, cu bani si sa o anunt pe tanti ca am varsat cafea pe jos. Mi-a refuzat politicos banii si mi-a mai dat un pahar din aceeasi bautura gratis si pana sa ajung inapoi la masa unde facusem ditamai blata cineva s-a dus si a strans cu un mop.

 

Cauta cineva pe facebook un site in care te plangi de restaurantele naspa si de servicii, exista?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: