Cum poti rezista in interiorul unei farmacii Catena?

Cum poti rezista in interiorul unei farmacii Catena?

Toata lumea a ras de reclamele de la Catena. Dar a intrat cineva intr-o farmacie?  Am facut eu asta astazi. Imi curge nasul si am o tuse dubioasa, asa incat am vazut ceva cu verde, am vazut ca scrie Catena, am tras aer in piept, mi-am amintit de reclama, am fredonat-o putin, am inceput sa tusesc rau de tot scuipandu-mi plamanii si am intrat.

– Buna ziua, vreau si eu …
– Farmacia inimii Catenaaa, stii ca esti la Catenaaa, rasuna de undeva dintr-o boxa din farmacie.

Incerc sa ma adun, stiu ca sunt in universul Stelei, al lui Arsinel si  a gastii, trebuie sa cer ceva de tuse, ceva pliculete de raceala si niste aspirina. Incerc sa-mi amintesc numele produsului Fervex, incercand sa ignor Farmacia inimii Catenaaa, care imi intra in ureche din aceeasi boxa. Aflu ca Fervex a fost retras de pe piata, pentru ca nu stiu cine a avut nu stiu ce reactie alergica. Eu am fost in regula cu produsul asta, dar te pui cu oamenii afectati de medicamente.

Intre timp farmacista se duce in spate sa caute medicamentele cerute. Si eu raman singur in farmacie, ba nu, intrase o baba care nu stiu ce facea. Eu eram deja pe o stare de plutire, pentru ca auzeam in urechi ca la farmacia inimii Catenaa se intampla ceva. Ma intorc si descopar boxa. E o boxa de combina, din aia de pe vremuri, asezata strategic la intrare, intoarsa spre farmacie, ca sa te loveasca din spate si sa o auzi toata. Apoi ridic ochii deasupra tejghelei si vad un monitor pe care rulau reclamele … in bucla. Si se auzeau tare in toata farmacia.

Platesc cu cardul. Nu stiu cat, nu stiu exact ce. Farmacista mi-a tot rec0mandat chestii de care n-am avut habar. I-am spus doar ca stiu sa mi le administrez. Daca nu stiu, nu-i bai, nu se moare din asta. Si am iesit. Aer. Civilizatie. Trafic!!  Baba ramane in farmacie. Oare ce naiba voia sa isi cumpere? Oare are card Catena?

1426425_10152137976866204_1762876569_n

Oare farmacistele cum rezista toata ziua auzindu-i pe Arsinel, Stela si compania vorbindu-le despre Farmacia Inimii Catenaaaa? Pe mine ma durea capul!

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply