Cum reusesti sa faci cumparaturi de black friday

Cum reusesti sa faci cumparaturi de black friday

Ok, black friday este maine. Asa incat toata lumea va fi pe internet maine, cautand promotii la tot ce au ei nevoie acasa. Eu am nevoie de o placa video, un router care sa poata ruta in gigabit si eventual un SSD. La acestea se mai adauga ceva electrocasnice, un aspirator, eventual un cuptor cu microunde si sa ma uit dupa oferte la masini de spalat vase.

Acum intrebarea e cum se fac cumparaturile de black friday. Pai cel mai simplu e sa intri pe eMAG.ro, sa dai click pe produs si sa finalizezi cumparatura. Dar pentru asta trebuie sa te pregatesti inainte. In ultimii doi ani de zile, de black friday am fost la munca. Am ajuns mai devreme tocmai pentru a putea prinde primul reducerile si pentru a putea profita de conexiunea de internet mai buna de la munca. Astfel nu am intampinat probleme la incarcarea paginilor sau la procesarea comenzilor.

Pe langa faptul ca trebuie sa ai internet ca sa faci cumparaturile, trebuie sa ai si cont pe eMAG.ro. Desi mi-e greu sa cred ca mai sunt oameni care nu au cont pe eMAG.ro inca, e foarte simplu sa va faceti cont. E important sa ramaneti logati in contul de pe siteul eMAG.ro, astfel incat sa nu mai pierdeti timpul atunci cand vreti sa cumparati ceva. Si mai mult decat atat, e important sa aveti deja presetata o adresa de livrare a produselor. Tocmai pentru a nu mai pierde timpul cu alesul strazii, codului postal sau te mai miri ce.

Pe eMAG.ro de Black Friday platile produselor se pot face online sau rambus, la livrare, iar produsele nu vor veni decat prin curier. Adica nu te vei putea duce in showroom sa iti ridici produsul, pentru ca ti-l va aduce curierul la adresa indicata de tine. eMAG.ro si curierii sai se angajeaza ca produsele comandate de Black Friday vor ajunge acasa pana pe 30 noiembrie. Drept urmare daca vrei sa faci un cadou frumos de Mos Nicolae, acum e momentul.

Dar de fapt mai multe vedeti in acest ghid.

ghid_bf_final2

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply