Cum sa lansezi un videoclip la RADIO?

Daca voi credeati ca la radio se aude muzica, iata ca v-ati inselat. Un post de radio din Bucuresti  a lansat ieri un videoclip in programele sale. Cum se vede videoclipul la radio, nu prea pot sa-mi imaginez. Si asta dintr-un simplu motiv, CNA a inchis primul radio digital din Romania, care ar fi avut tehnologia necesara astfel incat sa transmita si imagine pe langa sunetul pe care il ascultam cu totii pe radiouri.

Si cum la noi nu exista BBC sau radio digital in adevaratul sens al cuvantului, lansarea unui videoclip e greu de inteles. Din cate imi dau seama, dar as vrea sa-mi confirme cineva din Anglia. Acolo radio BBC se vede la televizor. Asa cum la noi pe televiziunea digitala, avem si ceva posturi de radio. La fel in Anglia exista si imagine pe langa doar sunetul pe care il auzim la radio.

Si atunci cum sa lansezi un videoclip la radio? Adica ce castiga ascultatorul care e in masina? Isi imagineaza el asa cum danseaza nu stiu cine in videoclip? Sau prezentatorii de la radio vorbesc videoclipul? Siii acuma apare o gagica, maamaaa, ce gagicaaa, ea danseaza. Ah, a revenit iar solistul si canta la microfon, acum imaginea e pe chitarist care ii da in chitara bass.

 

Bonus. Daca nu stiti ce face BBC, un mic exemplu:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply