Cum se ajunge la plaja Vadu

Cum se ajunge la plaja Vadu

Prima data am ajuns la Vadu in 2009. Nu stiu in urma carei idei am ajuns acolo, dar am fost bucuros de plaja si am tot vrut sa revin. Atunci era asa. Acum nu e mai nimic diferit.
Plaja de la Vadu e un loc salbatic, din pacate ars in flacari de romanii civilizati – la propriu. Anul trecut a fost un incendiu care a distrus tot stufarisul de pe langa plaja. Asa incat acum totul e acoperit de iarba. Din fericire.

Am gasit plaja destul de aglomerata. Plina de SUV-uri care vor sa faca si ele o baie in mare. Cativa oameni la cort si cam atat. Ah si noi.

Pana una alta Vadu e cel mai relaxant loc de la mare. Fara semnal pe telefonul mobil, fara muzica pe plaja, fara colorata maine e gata, fara vreun bar de unde sa cumperi ceva, fara nimic. Doar tu si natura. Drept urmare eu m-am pus pe plaja si am dormit toata ziua. Ma intorceam doar cand arsura soarelui devenea insuportabila si ma trezea.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply