Cum vezi piticu.ro de pe mobil?

Tocmai am descoperit ca cei de la trafic.ro au  facut o minunatie si reusesc sa detecteze si sa contorizeze utilizatorii de telefoane mobile. Asa incat, cam asta a fost traficul de pe device-uri mobile contorizate de trafic.ro, saptamanile trecute.

Din fericire de sambata trecuta functioneaza (sper eu corect) pluginul de mobil care afiseaza pagina simplificata device-urilor mobile. Spun sper, pentru ca nu m-am uitat sa verific de pe telefonul mobil cum se afiseaza piticu.ro. In schimb inca ma laud ca am un smartphone (HTC Touch Pro), dar nu am internet mobil. Consider ca perioada in care n-as fi langa un calculator, ar trebui sa o petrec departe de online. Asa incat atunci ma deconectez, pe drumul spre casa, pe drumul spre munca, in plimbarea de seara. E greu sa n-ai net mobil in 2010 si daca urmaresti 5.000 de oameni pe twitter, dar nu imposibil.

Oricum, se vede corect piticu.ro de pe mobil? Reusiti sa dati click pe unde trebuie, sa comentati, etc?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: