Curatenia de iarna?

La voi au venit baietii cu gazele? Stiti ca de fiecare data inainte de inceputul iernii se fac verificari la instalatiile de gaze. De obicei si RADETUL mai face asa ceva, dar ei le fac si pe vara atunci cand exista celebrele revizii tehnice. In schimb tu te-ai pregatit de iarna?

Oare profita cineva acum de vremea calduroasa de afara ca sa se pregateasca de iarna? Schimba cineva instalatii sanitare, schimba cineva geamuri, varuieste sau vopseste cineva pe acum? Si daca nu faceti astea, ati spalat macar geamurile. V-ati asigurat ca ele se inchid cum trebuie si ca nu intra frigul pe langa tencuiala sau pe langa geam? Aveti probleme cu igrasia si umezeala pe langa tocurile geamurilor? Acum e cel mai bun moment sa reparati asta, mai ales ca am avut o perioada mai rece in care puteam testa lucrurile astea.

Eu nu reusesc sa ii inteleg pe aia care au probleme pe timp de iarna, care fac igrasie, care au peretii uzi si stau si se uita la ei de parca n-ar fi casa lor, de parca n-ar fi responsabilitatea lor sa si le repare. Ma rog, fiecare pe sanatatea lui. Stiu ca principala cauza pentru imbolnavirile cu TBC e o incapere neaerisita si un perete cu mucegai.

Daca nici tu nu reusesti sa ii intelegi pe astia cu probleme pe timp de iarna si ai cateva idei prin care crezi ca poti sa le faci viata mai usoara, atunci GEALAN are un concurs la care poti sa participi pana pe 21 Noiembrie inclusiv.

Scrie pe blog un sfat-doua-trei despre cum poate fiecare sa se pregateasca de iarna, cu cat mai multe cu atat mai bine. Vezi ca trebuie sa marchezi articolul cu ”Acest articol participa la concursul de sfaturi pentru iarna, sustinut de GEALAN Romania” si sa pui link spre blogul Gealan

Daca nu esti cel mai practic om din lume, nu-i problema, poti sa scrii sfaturi amuzante si sa iei premiul.

Hai spor la scris!

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: