Daca eu iti dau un pumn si tu mori, nu e vina mea

Cu alte cuvinte au aparut inregistrarile video ale evenimentului de la Craiova cand un batran a fost omorat in bataie de catre un individ care nu avea rabdare ca acesta sa traverseze strada.

In imagini se vede cum la prima bataie, opresc taxiuri, un taxi da inapoi si probabil tipa la ei ca sa ii desparta. Putin mai tarziu batranul este batut iar, este trantit la pamant, este dat cu capul de asfalt. Dupa acest fapt batranul moare. Dar moartea lui n-are nici o legatura cu faptul ca a fost dat cu capul de pamant, n-are nici o legatura cu faptul ca el a fost jucat in picioare. Pentru ca nu exista o relatie de cauzalitate intre a da un pumn cuiva si a-l tranti cu capul de pamant si faptul ca acea persoana moare.

Nu vorbim aici de faptul ca batranul ala a fost batut de fata cu nepoata lui de 6 ani. (imi vine rau cand ma uit in imaginile de mai sus cum se vede copilul de 6 ani ca isi trage bicicleta si se roaga de nenea sa nu mai dea in bunic) Vorbim de faptul ca nu exista o relatie de cauzalitate intre moartea batranului si ce lovituri si-a luat.

Si ca sa fie treaba treaba, politia vreme de 4 zile nu s-a interesat daca exista imagini de pe camera de supraveghere. Ele au fost date publicitatii de catre administratorul camerelor. Pe langa acestea, acelasi eveniment s-a repetat, de data asta cu alte persoane.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: