Daca Piedone nu e nebun, atunci e Oprescu

Daca nu stiti, vineri s-a furat un palmier de la Universitate. Sa trecem peste. Nu stiu daca ati observat ca de la  Universitate a disparut ceasul. A pierdut lupta cu palmierii, simbolul revolutiei de la Universitate, al anilor 90 si al intrarii in Uniunea Europeana nu mai este la Universitate, a fost luat de acolo si a ajuns in alta parte.

A fost spalat si a fost asezat in intersectia dintre Dimitrie Cantemir cu bld. Marasesti, adica un pic mai jos, in sectorul 4, la Piedone in ograda.

Si ca sa fie treaba frumoasa, pe Dimitrie Cantemir s-a amenajat un parculet, din alea ce sunt deja amenajate prin Berceni. Parculetul asta e frumos, cu iarba si flori, iar brazii ce stateau pe marginea strazii sunt plini de beculete.
Drept urmare daca nu stiati ca deja e toamna si ca vin sarbatorile de iarna, o sa va amintiti asta cand veti vedea beculetele din brazi.

Acuma intreb, cine e nebun Piedone cu beculete in brazi, sau Oprescu care a scos ceasul de la Universitate?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply