Daca tot otraviti cainii in Sectorul 3, macar ridicati-i

Daca tot otraviti cainii in Sectorul 3, macar ridicati-i

Zilele astea se tot scandaliza internetul ca in Sectorul 3, celalalt care este, se otravesc cainii comunitari. Pana aici toate bune. Nu sunt nici pro, nici contra acestei masuri. Teoretic cineva platit cu un salariu in fiecare luna ar trebui sa isi faca treaba si sa ii prinda pe cei care comit astfel de atrocitati.

Asta pana azi dimineata, cand pe trotuar, langa un cos de gunoi, un caine dolofan si sanatos cum arata, sterilizat, zacea mort. S-a asezat sa doarma langa cosul de gunoi acolo si acolo a ramas.

Iar trotuarul ala e folosit de oameni care pleaca la munca, de copii care merg sau se intorc de la scoala, de oameni care se plimba.

Si acum intreb. Daca tot zicem ca facem curatenie, desi Rosalul nu iti ridica gunoiul din fata blocului, decat daca te rogi de ei – chiar daca operatiunea asta e gratuita. Daca tot trimitem scrisori de genul asta …

944479_10151669175636204_1870250400_n

Atunci de ce nu ne putem asuma cuvintele pe care le scriem si le semnam. Si mai mult, de ce nu vrem sa ne implicam?

Pe principiul omorati voi cainii aia, dar macar daca o faceti ori o faceti organizat  ori macar luati-i de pe strada dupa ce i-ati otravit. Sa nu stea acolo sa ii vada toata lumea, mai rau sa putrezeasca, pentru ca e cald afara.

Nu am vrut sa fac poze caineului de pe strada pentru ca puteau avea o incarcatura emotionala prea puternica pentru cititoarele blogului meu pasionate de salvarea animalelor.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply