Scurtmetraje romanesti la TIFF

Una din cele mai misto sectiuni de la TIFF de anul acesta este cea de scurtmetraje. Si daca nu le-ati vazut pana acum, aflati din timp programul si cautati bilete pentru ca salile de cinema vor fi arhipline.

Unul din prietenii mei participa si el la TIFF cu scurtmetrajul sau:

“Grindcore”, cel mai recent scurt-metraj al regizorului Ioachim Ciobanu a fost selectat pentru competitia oficiala din 2013 a festivalului Transilvania International Film Festival in sectiunea Zilele Filmului Romanesc.
Produs in acest an de Fatcat Films, “Grindcore” este o comedie inedita: “Doi tineri planuiesc sa mearga neanuntati la majoratul unei fete insa lucrurile o iau razna cand decid sa ia niste pastile necunoscute. Haosul se dezlantuie: capete de porc, femei usoare si pagube colaterale.”
Din distributie fac parte atat actori tineri precum Claudiu Oprea, Alex Zob si Adrian Dima dar si nume consacrate ca Silviu Petcu si Rozana Radu.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply