D’ale lui Altex

Niciodata nu mi-au placut companiile mari. Nu pentru simplul motiv ca sunt mari, ci pentru simplul motiv ca sunt idioate. Si n-ar fi vorba de sefi sau de altcineva, ci de mentalitatea ce se dezvolta in interiorul companiei.

Azi avem Altex (din nou), care dupa vreo 600 de comentarii ale angajatilor lor la mine pe blog, s-au trezit sa isi trimita departamentul IT sa vina sa zica ca interzice accesul din cadrul companiei pe blogul meu. De parca ei hotarasc internetul sau nu.

tot altex

N-ar fi iarasi nimic rau cu Altex, dar atat timp cat angajatii lor vin si isi varsa naduful la mine pe blog, iar compania Altex nu ia nici o masura, inseamna ca nu le pasa. Mai mult, avand un comportament comunist si inchis la minte, sefii companiei Altex ordona sa se interzica accesul pe piticu.ro al angajatilor Altex. Asa incat sa nu mai scape din firma frustrari, scandaluri, date pentru concurenta si asa mai departe.

In spate raman doar angajatii care sunt prost platiti, cei care muncesc mult prea mult si persoanele care sunt obligate sa ramana angajate in firma.

Eu stau si ma intreb totusi, cine naiba sunt fetitzele alea care au primit masini noi pe care scrie Altex si care habar n`au sa conduca prin oras. Sunt cumva persoane care s-au remarcat “in munca”, au castigat premii, au vandut cel mai mult? Sau sunt persoanele alea care au spirit de echipa, isi ajuta colegii si au initiative la team building-uri si nu numai.

Eu sunt doar un blog, nu sunt aici ca sa fac reclama lui Altex sau sa nu ii fac reclama. Insa atat timp cat Altex vrea ca datele din interiorul firmei sa ramana in interiorul firmei, iar vrea ca firma sa se vada bine in exterior, atunci sa vina firma si sa se bucure de suportul intregului personal, nu sa trimita o fufa in fatza care sa aibe masina ( sa nu stie sa conduca ), sa se laude ea ca ce frumos e in firma, iar prin spate vin angajatii si ii injura pe unde apuca.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply