Dar au fantana

Craiova a dat tonul fantanilor de oras in Romania. Ei au fost primii care au avut de unde si cum sa isi produca o fantanta cantatoare de mai multe milioane de euro. Intre timp in Craiova inca sunt strazi fara apa, inca sunt strazi paralele cu str. Calea Bucuresti care n-au canalizare si asa mai departe. Dar ei au fantanta cantatoare.

In schimb la Pitesti nimic mai mult. Astia desi nu se recunosc olteni s-au luat dupa aia de la Craiova, pai ce ei are si noi nu? N-au stat sa faca un loc de parcare, sa asfalteze o strada … au stat sa faca fantana cantatoare de vreo 10 milz de euro. Pentru ca sunt bani publici si de ce sa nu fie folositi misto.
Ca sa fie chestia draguta la Pitesti au cumparat si autobuze second hand, cu ideea de noi, dar au pus autobuze pe strada. Pe care strazi sa ma scuzati? Alea pe care ti-e frica sa circuli pieton sa nu cazi in ceva? Sau voi nu vreti sa tina autobuzele astea mult ca vi s-au promis si rebuturi de la Bucuresti.

Dar e frumos, in schimb Pitesti-ul are 2 radare fixe, plus celelelalte de la rutiera care mai intra din cand in  cand in functiune.

Si daca ma intrebati de ce scriu astea, pai iar am trecut vineri seara prin Pitesti si m-am enervat la culme. Mai mult ca am cautat niste indivizi si si-au schimbat numerele de telefon.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply