De Black Friday, masini de 1 milion de euro de la eMAG

De Black Friday, masini de 1 milion de euro de la eMAG

Acum cativa ani le spusesem inclusiv celor de la eMAG ca eu mi-am cumparat masina online si ca asta ar fi un exemplu de urmat. Si iata ca eMAG vinde acum masini online. Si e extrem de simplu. Click, adaugi in cos, platesti, iei masina.

Reducerile sunt atat de bune, incat i-ar face pe cei din showroom-uri sa moara de oftica.

Clienții eMAG pot cumpăra modelul Dacia Logan 1.2 16V benzină, echipare Laureate cu sistem de navigație și cruise control la prețul de 7.999 de euro, Ford Focus 1.0 EcoBoost Trend cu pachet de iarnă la 10.999 de euro sau Mercedes–Benz Clasa E 220 CDI Avantgarde la 39.999 de euro. Cea mai mare reducere aplicată modelelor din oferta eMAG este de 12.600 de euro.

Mecanismul de cumpărare a unui autoturism pe site-ul eMAG poate fi la fel de  simplu ca cel al  unei achiziții obișnuite. Clienții adaugă produsul în coș ca și în cazul oricărui alt produs, rezervandu-l. Pentru rezervare, clienții achita o taxa in valoare de 1.000 de lei, urmand sa fie contactați pentru finalizarea achizitiei de catre un reprezentant al partenerilor eMAG care participă la promoție.

Recordul pana acum este de 4 masini vandute in trei minute.

 

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply