De ce a plecat MM Stoica de la Steaua

Surse demne de incredere mi-au confirmat faptul ca MM a fost dat afara de la Steaua, in acte, inca de acum o luna din cauza greselilor lui Mihai Stoica. Si in primul rand greseli de management.

Se spune ca MM Stoica a facut blat la meciul cu CFR Cluj.  Asta din doua motive: ca Steaua nu mai castigase deloc si pentru ca sa isi refaca relatiile cu Gigi Becali.  Pedepsele aspre de la Cluj din urma meciului cu Steaua au fost acoperite din banii veniti de la echipa din Ghencea.  Din aceste motive si antrenorul Cosmin Olaroiu a avut postul pus sub semnul intrebarii. Pana aici toate bune, blaturi s-au facut si inca se vor mai face. Insa toate astea au ajuns la urechile lui Gigi Becali si nu numai.
Fiind invitat intr-o emisiune televizata, patronul Stelei a confirmat faptul ca MM a facut niste prostii care ii pot afecta echipa, familia si pozitia sa politica. Pentru aceasta a fost nevoit sa il demita.

In cazul in care s-ar dovedi ca Steaua a facut blat la meciul castigat cu CFR Cluj, nu numai ca nu ar mai avea acces in vreo competitie externa, ci ar putea fi retrogradata din liga 1. Momentan se incearca pastrarea unei taceri in jurul acestei supozitii.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: