De ce aparat dentar?

Azi dimineata, tipa de la benzinarie de unde imi cumpar tigari mi-a recomandat sa ii cumpar nu stiu ce napolitane la promotie. I-am zis ca imi pare rau ca n-am cum sa o ajut pentru ca nu pot manca tipul ala de napolitane. Pentru ca imi raman intre dinti, pentru ca am aparat dentar. Si tipa m-a intrebat daca la varsta asta se mai pot pune aparate dentare, ca are si ea un dinte care o deranjeaza, ca i s-a spus ca trebuia pus cand era mica si asa mai departe.

Raspunsul e simplu. Da, se pot pune aparate dentare oricand, cu acelasi efect. Tehnologia dentara a evoluat foarte mult si nici nu se mai compara de la an la an. Ci pur si simplu de la specializare si instrumentele sau aparatura folosita. Eu ma uit la dentistii mei care o data pe luna se duc la cate un seminar prin Europa de specializare pe cele mai noi instrumente si folosind cele mai noi descoperiri ale tehnicii.

Si daca am tot zis de aparatul dentar, acestea nu se pun ca la aprozar: vreau si eu aparat dentar din ala, doua bucati, sa stea acolo nu stiu cat si cum. Pentru a fi eficient trebuie o programare la stomatolog si de acolo totul merge mai departe. Iar in momentul asta stomatologul este consultantul tau de imagine si nu doctorul, aratandu-ti avantaje si beneficiile unui astfel de aparat. Si sa nu credeti ca stomatologii va vor recomanda cele mai scumpe aparate dentare. Un stomatolog bun iti recomanda tratamentul de care tu ai nevoie, nu nu stiu ce fita. Asa cum mi-au facut si mie. Niste plombe, niste pilituri pe acolo, doua extractii pe care mi le-au justificat + un anume tip de aparat dentar. Acolo mi-au zis ce tipuri sunt, preturile si eu am ales in cunostiinta de cauza. Si sunt extrem de fericit.

Dar despre aparatul meu dentar si ce minuni face un aparat dentar pus pe dinti la 30 de ani, cu niste doctori ultra-mega specialisti si foarte de treaba vom mai vorbi pe larg. Acum vreau sa va recomand si voua o consultatie de genul acesta.

Asa incat, daca vrei sa iti pui un aparat dentar invizibil, ai sansa sa beneficiezi de 5% reducere la aparatul dentar invizibil, dar si sa il platesti in 12 rate fixe, astfel incat sa nu iti bati capul cu pretul unui aparat dentar. Bonus este invizibil. Adica nu se vede, iar prietenii tai nu vor sti cum de arati mai bine si ce ai facut. Pur si simplu vei straluci.

Recomandarea e sa va faceti o programare, sa vorbiti cu doctorul si sa vedeti cat de mult va poate ajuta acesta.

Si la intrebarea aia simpla si clasica daca doare, va zic doar atat. Nu simtiti nimic, nicicum, niciodata. Atat de mult a avansat tehnologia dentara.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply