De ce e important sa ai servicii complete

Ultima data cand a venit sora mea in tara a folosit un site de cumparat bilete online. Un site italienesc care vinde bilete de avion. Dupa ce l-a cumparat, a intrebat-o pagina respectiva daca vrea si cazare, iar pentru asta ii recomandau alte siteuri externe, fiecare de la alte companii. Si atunci am stat si m-am intrebat de ce naiba nu exista un site de unde sa iti iei de toate?

Zilele astea am gasit siteul asta si am fost foarte bucuros. De altfel Eximtur, agentia de turism si-a facut un site care integreaza toate serviciile astea: bilete de avion, hotel, vacante. Asa ca intr-un singur loc, pe fly.ro, poti sa le faci pe toate deodata. Sa iti iei bilet de avion, sa te uiti dupa o vacanta sau sa iti rezervi deja loc la hotel. Si toate astea in limba romana, ca sa fie mult mai usor.

Fly.ro
sunt parteneri cu orice companie aeriana care trece pe la noi, au posibilitatea de plata online si au in spate experienta si profesionalismul uneia dintre cele mai titrate agentii de turism de la noi.  Si nu stau sa ma uit prea des la oferte de vacante si bilete de avion, dar mi se pare mie sau preturile sunt extraordinar de mici?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: